Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.03.2004, 23:15   #34
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Rzeczywiscie z tego, co wiem, to oferta w SimPlusie jest teraz najlepsza. Ale mimo jej zalet, raczej w moim przypadku nie wchodzi ona w gre, bo ja po prostu potrzebuje nowego telefonu, jesli w ogole chce go uzytkowac. To, co mam teraz, nadaje sie juz tylko do wyrzucenia. Bateria starcza na trzy godziny, co chwila traci zasieg, dzwonek raz dzwoni raz nie (a wlasciwie jednokrotne jego odezwanie sie wyczerpuje baterie calkowicie). Inna sprawa, ze calkiem fajny telefon mozna sobie kupic juz za 150 zlotych, wiec gdyby jakas oferta na karte wydala mi sie bardzo atrakcyjna, to bym sobie taki kupil i nie podpisywal zadnej umowy. Mysle jednak, ze obecna oferta ERY bedzie dla mnie najlepsza.

Ale przemysle to jeszcze, nie spieszy mi sie, a tez i trzeba zobaczyc, co ten nowy operator dokladnie bedzie mial do zaoferowania

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post