Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.03.2004, 17:24   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
No Andrzeju... jesli ty mozesz nazwac sie ekspertem... to ja bardzo mocno wtajemniczonym... ha ha... nawet mam doznania w stylu OBE ...ksiazki R. Monroe "Doswiadczenia poza Cialem"... (wtajemniczeni beda wiedziec o co chodzi )

A z ta metoda Silvy - jesli chodzi o mnie jest w tym 70 % komercji i 30 % wlasciwych dzialan
No, z tym ekspertem to przesadzilem, ale juz nie chcialo mi sie poprawiac. Ja na kursie drugiego stopnia jeszcze nie bylem, na razie tylko od czasu do czasu powtarzam sobie kurs podstawowy. A jesli chodzi o jakies dodatkowe doznania, to to na razie mnie nie interesuje, po prostu staram sie w zadowalajacym mnie stopniu opanowac niektore techniki z kursu, oraz te, ktore sam sobie dla wlasnych potrzeb stworzylem. Ale milo wiedziec, ze jest tu ktos jeszcze, kto wie, o czym mowie. A na forum Silvy moze sie udzielasz?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online