Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Z tym starym sprzetem to sie zgadzam. Mam w domu wieze Diory (duzy sprzet, z bardzo duzymi kolumnami) i gra tak, ze zadna z tych najnowszych wiez (mam na mysli te miniwieze za okolo 1000 - 2500 zlotych) nawet sie do niej nie umywa.
Natomiast jesli chodzi o rozne marki to ja mam taki prywatny podzial. Panasonic dla mnie jest najlepszy do muzyki, Sony do obrazu, pozostale roznie. W kazdym razie kupujac wieze prawie na pewno kupie Panasonica, a przymierzajac sie do telewizora najpierw sprawdze, co Sony ma w ofercie.
I moze to tylko moje przekonanie, ale kiedy ostatnio sluchalem, jak te nowe miniwieze graja, to od Sony i Aiwy mnie odrzucilo, natomiast, kiedy wlaczylem Panasonica (na tej samej plycie) to przypomnialem sobie, czemu piec lat temu wlasnie na niego sie zdecydowalem 
|
dokladnie!
z tym, ze ja do dzwieku na pierwszym miejscu postawilbym chyba Technicsa, chociaz jak juz wspomnialem Technics i Panasaonic to Mitsushita.
ale Technics przemawia do mnie jeszcze wygladem
obraz - zgadzam sie z Toba - soniaki.
jeszcze moge powiedziec ze Przenosne urzadzenia Soniak robi mocarne... szczegolnie linie walkman (md, mp3, kaseciaki)
mam do tej pory jeden model slim na kasete z pilotem, ma juz kolo 6 lat a gra lepiej niz najnowsze philipsy, thomsony i inne...