Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.03.2004, 09:12   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Edwardo

co do ciala astralnego... cos mi sie kojarzy z podrozami astralnymi a to sie wiaze z LD, czyz nie?
slyszalem opinie ze z takowej podrozy mozna nie wrocic...

a jeszcze takie pytanie, widzieliscie kiedys w snach barwy? bo ja z tego co pamietam mam czarno biale sny choc nie jestem pewien, jestem jednak pewien ze raz mi sie snilo wszytko na kolorowo.

acha, a widzicie swoje odbicie lustrzane, dokladnie chodzi mi twarz. bo ja nigdy...
no i jeszcze dlonie, nigdy mi sie nie zdarzylo zebym zapamietal ze patrzylem na swe dlonie...
Cialo astralne do raczej OBE - Out of Body Experience. Rowniez troche wyzsza szkola "jazdy". Na razie temat mnie nie interesuje, ale to czesto z czasem po prostu przychodzi samo.

Rozmawialem z kolei z kobieta, ktora bardzo czesto to praktykuje. Zeby nam to udowodnic (na nasz prosbe), powtorzyla nasza rozmowe, podczas ktorej nie byla obecna (chociaz jej obecnosc mozna bylo wyczuc). Rowniez ciekawy temat, ale na razie nie dla mnie.

Czy widze swoje lustrzane odbicie nie wiem, nie sprawdzalem, przy okazji sie przekonam. Natomiast moje sny na pewno sa kolorowe. Wiem, ze w jakis tam niby powaznych materialach napisali, ze mezczyzni maja czarno-biale sny, ale juz dawno przekonalem sie, ze to bzdura i nie nalezy sie nia przejmowac.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post