Cytat:
Napisany przez Esiek
Popieram- Asus - jedyny słuszny wybór  mam wlasnie aktualnie na stanie bardzo porysowana dvd z wypozyczalni asus smiga z nia bez probelmu a na moich 2 innych odtwarzaczach jest zonk
|
Myśle, że większe wyzwanie niż rysy, stanowią źle wytłoczone płytki DVD, na oko w idealnym staniem, ale pod mikroskopem - czarna rozpacz.
Cytat:
Napisany przez Esiek
A co do nagrywarek dvd to myśle że jako cdrw sprawuja sie w miare. Wiadomo zawsze lepiej miec normalna cdrw ale napewno nie bedzie takich problemow z nagrywaniem cdrw na dvd jak z ripowanie/odczytem dvd'ków
|
"Zawsze", "na pewno".... uzywasz bardzo stanowczego języka. No cóż, może i masz rację, choc wolałbym, abys w tym przypadku nie miał. A może w najbliższej przyszłości jakość nagrywarek DVD poprawi się pod tym względem?
Póki co kolekcjonuje wszelkie problematyczne płytki DVD i jak kupie spawarkę, to zobacze jak sobie z nimi poradzi. Choć nawet jesli dobrze, to pewnie powolnie, ale szybkość rippowania DVD jakoś tak dziwnie (nie wiem czemu) jest dla mnie strasznie ważna, dużo ważniejsza niz prędkośc wypalania... Zresztą łatwiej od ręki przetestować rippowanie niż jakość wypalonych płyt.
Pozdrawiam,
latet