Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.03.2004, 22:34   #11
ikar39
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 13.01.2004
ikar39 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
witam
przypatruje sie tej rozmowie i sadze ze dvdshirk jest wsumie dobrym programem
ja to robie tak rzucam płytke dvdshirkiem i zawsze zostawiam menu alle usówam zbędne drzwieki zostawiam tylko wersje angielską 5-1 i polską w tedy zawsze zostaje gdzies ok 5gb to wtedy usówam tylko dodatki które są zbendne ale menu zostawiam i tak w oto sposób zostaje mi 4,6gb mały problem jest tylko kiedy film ma 3godziny wtedy musze go skąpresowac ok 20% potem wypalam nero ultra edytion co dziwne moj stacjonarny otwarzac philips 4 letni nieczytał płytek - tylko + ale wrzuciłem najnowszą wersje nero i pali bezblednie -i+ zawsze pale + razy 4 ok 14min a minusy razy 2 ok 38min i bez zarzutu kopia filmu na tv nie odbiega od orginału pale na sony dru 500a troche na telewizorze jezeli ktoś ma pixsel plus ta jakosc widać ale trzeba się przyjrzeć zeby zobaczyc kopresje
jeszcze cztery miechy temu byłem zielony w paleniu dvd ale jakisz kolesz z forum tak mi doradził i jest ok.chonory dla tego ola a na palenie niema regół trzeba dobrać nośniki dvd i jest ok
a wypaliłem gdzieś ok.100filmów i zero problemów u kazdego co testowałem płytke na stacjonarce chodzi bez błedów ale myśle ze niema recepty na wypalanie trzeba sobie popróbować na własny sposob.
pozdro
ikar39 jest offline   Odpowiedz cytując ten post