Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.03.2004, 21:28   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
Andrzeju jestes z Wroclawia, wiec to obok mnie... czy bywasz, bywales w Centrum Terapi Naturalnych na ul. Starogranicznej ? Tam specjalizacje metody Silvy prowadzi Krolicki, takze Feng Shui, Reiki, doskonalenie radiestezyjne... oraz sztuki mantyczne (tarot, astrologia, numerologia), bioenergoteriapia... itp.
Od czasu do czasu tam bywam, chociaz raczej po to, zeby albo zajrzec do sklepu, albo do Vipera (znajomy jest szefem), ktore tez sie tam znajduje. Ale wiem, ze organizuja rozne kursy - zreszta moja mama nawet tam studiowala. Ja na razie na zadne dodatkowe zajecia nie mam czasu, ale w przyszlosci tego nie wykluczam. Teraz co najwyzej od czasu do czasu pojde powtorzyc kurs Silvy, byc moze nawet pod koniec marca zrobie to jeszcze raz

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post