Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.03.2004, 23:10   #10
Yogiii
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 10.02.2004
Yogiii zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ideJ ---- wielkie dzieki dla ciebie za pomoc pierwsze uroczyste palnie juz sie odbylo na tdk+rw i juz tez skasowane wszystko odbylo sie bez wiekszego problemu trwalo 13:51 wiec nie jest tak zle
( narzie nie ma co polaic bo wczesniej powypalalem juz na cdr dzis zaleglosci - nie mialem w planie dzis kupna dvd ale musze zuzyc cdr troche ma jeszcz ich ale zuzyje bo musze akurat dospierac do pelnego klasera )

mam pytanie jakich nosnikow uzywasz - tzn potrzebuje kupic pare tanszych niz tdl i verbatim bo musze takie smiecie troche nagrac ale na ktorych mi zalez a i tak pozniej bede je przeplala na lepsze ( to divx do ktorych nie mam napiskow polskich a zawalaja mi miejsce na dysku co sadzisz o philipsach widzialem dzis po 5zl za "+" )
jeszcze raz thx

jeszcze tylko musze pomyslec o jakims combo bo nie podlacze 3 napedow ( a jestem mile zaskoczony bo moja Toshiba dvd-rom sd-m1502 czyta dvd+rw a napewd z przed 4 latek i nic w nim nie bylo robione - ale chce kupic jakies combo bo musze cos miec do palenia cd-r szybszego niz ten dvd nec a i jakis odtwarzacz dvd nowszy --- bo szkoda mi nec do odtwarzania )
Yogiii jest offline