Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.03.2004, 16:15   #14
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
spoko Andrzejj , po prostu przykro mi sie zrobilo, ze po moim odpisaniu na post remixa posypaly sie 3 sceptyczne opinie.
Z SEBAw już wyjaśniłem sobie pare spraw jest OK, odebrałem to troche inaczej, a nie powinienem tak.
Długo mnie w domu nie było, jestem po nieprzespanej nocy może dlatego mam taki raban w głowie.
A wszystkie działalności moderatora nie są dla Was widoczne a tutaj akurat odpisałem bo remix zwrócił słuszną uwagę
pozdrawiam Was

użyszkodnik i moderator Ciapek
Fajnie, ze sie wszystko wyjasnilo

Ja akurat nigdy z zadnym moderatorem nie mialem zadnych spiec (zreszta z zadnym "normalnym" uzytkownikiem forum rowniez nie), wiec na pewno fakt, ze ktos sie nim stal, w zaden sposob nie wplynie na moj odbior tej osoby.

Tak wiec spoko, a ewentualne nerwy zachowaj na przyszlosc, chociaz mam nadzieje, ze nie beda Ci potrzebne Dla mnie pozycja moderatora wcale nie musi byc jednoznaczna ze spieciami i sporami. Bo i wcale tak byc nie musi

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline