Dyskusja: Twój Screen Saver
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.03.2004, 22:09   #10
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Alinoe
NIMAL zerknij na mój ;P na bank sie spodoba

pozdro, Marcin
chetnie bym wyprobowal, ale na obu kompach wyrzuca mi ze czesciowo jest odinstalowany weic chyba cos nie tak z plikiem (brak biblioteki wrzucanej przez instalator, ew jakiegos pliku klucza...), dzieki za proposal
big THX to All kto mi podeslal rybki wszystkie sa genialne
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post