Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.03.2004, 09:33   #1
pysio78
Bywalec

Data rejestracji: 25.02.2004
pysio78 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Angry Już zgłupiałem !

Powiem wam panowie i panie ze juz jestem głupi. Kupiłem sobie spawareczke LiteOn 811S zaupgradowałem nowy bios 0P no i do dzieła. Ze jestem samoukiem i szybko sie ucze wypalenie płyty to pryszcz nawet z DivX. Jednak po wypaleniu zaczynaja sie jazdy. Mój stacionarny DVD nie czyta płyt lub strasznie je klatkuje.
W czym problem?
Otóż wziełem od kumpla przegraną płytę. Płyta marki jakiś krzak (P.A.G.) i na moim odtwarzaczu chodzi stacjonarnym idzie jak burza!Nawet nie zająknie sie, wszystko jest ok! Pomyślałem, że to wina płyt których do tej pory używałem. Zakupiłem wiec sobie płytki takie same jak kumpla no i przegrałem na próbę płytę jego na moją! Jego jak działała tak działa a moja ni za cholerę! Nadal klatkuje lub poprostu wywala mi w odtwarzaczu Disc Error!
Kumpel nagrywa z predkoscia 4x ja nagralem 4x wynik DIS ERROR
Gdy nagrałem z prędkością 2x to odczytał płyte ale miałem slide show na telewizorze!
Próbowałem nagrać 1x ale w Nero za cholere nie moge ustawic takiej prędkości i nie wiem jak to obejść. Podobno 811s nagrywa z prędkością 1x.
Powiem szczerze że już nic nie rozumiem i może ktoś coś poradzi bo na bank nie jest to wina czystych płyt!
Stacjonarka jaką mam to LG 5183
Pozdrawiam i licze na pomoc!
pysio78 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online