[/quote]
tyle że niektóre huby np. Polish ASK Zone - jeden z lepszych bo nie trzeba sie na niego rejestrować daje ban za używanie dc++[/quote]
Zgadza się, ale szczerze mówiąc nigdy nie korzystam z polskich hub-ów, ponieważ po pierwsze są ( jak dla mnie ) wolniejsze, a po drugie, ludzie na polskich hub-ach są delikatnie mówiąc niemili i rozłączają połączenia. A wchodząc dla przykładu na szwedzki hub mam 100% pewność, że nikt mnie nie rozłączy, mało tego, jeżeli ktoś chciał zresetować swojego kompa, zawsze dostawałem wiadomość, że po resecie albo poczeka, aż się znów połącze z jego kompem albo przydzieli mi extra slot no i oczywiście przepraszał za 'disconnecting'. Sorry, ale u Polaków jeszcze się z takim czymś nie spotkałem.
Nie wiem, może akurat źle trafiałem, ale nie mam zamiaru próbować ponownie i niepotrzebnie się denerwować.
A co do rejestracji - z tym może z dwa, trzy razy się miałem do czynienia. Używam tego softu od ponad pół roku.
Przez DC++ ściągnąłem już dziesiątki filmów, większość to nowości, a do niektórych po dzień dzisiejszy nie mogę znaleźć polskich napisów.
Pozdrawiam. TOMMYx
|