"Mamy Cie by L8EK & TaxMan
oto zapis naszej (mojej i taxmana) wersji "Mamy Cię" (ktora notabene powstala z dobry miesiac temu czyli wczesniej niz wersja TVNu
cala akcja polega na wkreceniu naszego znajomego w to ze rozmawia na czacie z tzw chetna dziewczyna
wszystko zaczelo sie od tego ze ten nasz znajomy pochwalil sie ze wraz z Neo dostal kamerke internetowa i zeby bylo zabawnie uzywa jej rozmawiajac na czacie...
Zdjęcie ofiary
na zdjeciu widac jaki byl zadowolony ze cos wyrwal i to dwie na raz!bo ja podszylem sie pod mloda22 a taxman pod agnieszka_wawa i zaczelismy go rownoczesnie nagabywac na wspomnianym czacie...pamietajac zeby zagadawyac go tez na gg zeby sie nie kapnal ze to my
zapis czatu
w rozmowie wszystkie ulice, miejscowosci (np Sekocin ze studniowki) wymyslalem na poczekaniu jedyny sensowny text to podanie ulicy zeby byla w miare prawdopodobna (i blisko ode mniea co do zdjecia to wyslalismy zdjecie znajomej (ze studniowki zreszta) ale tez nie tak od razu - nasze maile znal wiec wyslalismy od mojej znajomej (wielkie thanxy dla Eqvim)
najlepsze bylo to ze podczas rozmow z tymi pannami na czacie (czyli z nami chwalil sie na na gg ze wlasnie wyrywa dwie laski i to dzieki kamerce
(Quote
taxman (12:23)
i jak sie kamerka sprawuje ? laski leca ?
piwowar (12:25)
no czlowieniu juz dwie panny wyrwalem rzadne przygod
po dosyc krotkiej (jak widac na screenie) rozmowie udalo mi sie go nakrecic na przyjazd do mlodej22 w tym miejscu musimy sie przyznac ze meczyly nas wyrzuty sumienia...ale w koncu stwierdzilismy ze trzeba napietnowac ludzka glupote i naiwnosc (jak widac jestesmy na czasie - akcja "dziecko w sieci")
po tych wahaniach (krotkich zreszta - kamera w lape i na ustwione miejsce!czekalismy na niego z 20min (na mrozie) ale oplacalo sie!oto efekt:
filmik z ustawki (po sciagnieciu nalezy zamienic koncowke .jpg na .mpg!)
MAMY CIĘ!!!
PS. link z fimikiem dziala takze dzieki bardzo duzej pomocy Sebby64 !"
----
Kolesie niezle zrobili go

hehe... najlepszy jest filmik