No dzięki za odzew, Panowie!
Ale problem nadal mam. Maciej - Asus do spawarka na dwie owce, nigdy dotąd nie miałem żadnych problemów z innymi zabezpieczeniami. Banana - w tej chwili to już nie chodzi tylko o kopię gry, wersję z ciastkiem mogłbym zrobić np. pod WinISO, ciastko też mam (angielskie) - musiałbym zrezygnować ze spolszczenia. Chodzi do k***** nędzy o problem!! I możliwośc jego powtórzenia się w przyszłości przy okazji innej gry.
Ponieważ twierdzicie, że Clone sie nie nadaje, właśnie przetrenowałem opcję wyczytaną na forum clone.cd tzn. Alcohol + TwinCreator z Alcoholera4.1.Tam też niejaki Bulk (admin) używa do tworzenia obrazu MDS-MDF prędkości 1x a analizę DPM w czasie tworzenia obrazu też robi przy prędkości 1x. Proszę bardzo!! Przecież mogę poczekać 50 minut na obraz płytki. Potem TwinCreator i wypalanko 4x w Alcoholu. I w ten sposób mam najdokładniejszą na świecie, "nie emulowaną" kopię płytki nr 4. No bo MDS-y to dokładniejsze pliki niż BWA, wolniej odczytywać się już nie da (he,he), wolniej nagrywać można ale nie ma potrzeby.
Mam, my precious.... Zaczynam instalować, z dumą wkładam płytkę nr 4 iiiiiiiiiii
TEN SAM PRZYPADEK ----- po 3-5 sekundach instalacja wywala się na pliku "a2.baggageon.ax" oraz komunikowany jest błąd : "Błąd transferu składnika F:\data5.cab. Bład odczytu danych (CRC)"!!!!!!
I teraz ciekawostka --- taki sam problem jak mój był sygnalizowany w lutym 2003 na forum clone.cd przez dwie osoby (Eumalan i BlackMatrix) --- w temacie którego adres podał Maciej. Niestety nie podano rozwiązania, admin Bulk w pierwszej chwili radził zastosować DPM przy prędkości 1x (zrobiłem to właśnie - nie pomogło). Niestety - potem już wątku nie kontynuowano, nie podano konkretnej przyczyny tej sytuacji ani rozwiąznia. Nie ma z tymi gośćmi kontaktu...
POMOCY