Dyskusja: Project Dolphin
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.03.2004, 23:20   #2
PiteRroN
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.03.2004
PiteRroN w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jestem w tym projekcie już kilka miesięcy, odpalam sobie codziennie pulsa na kilka minut i nabijam troche emulatorem wciskania klawiszy (około 600 kliknięć na 4 sekundy), puszczam pulsik tuż przed wyłączeniem kompa (widzę że nie tylko ja przylukałem ten błąd w programie i już to poruszaliście - ale jeszcze dokładniej opisze) i gdy licznik wciśniętych klawiszy wskazuje 0 zamykam system, gasze kompa i ide spać (oczywiście tylko myszka by na liczniku pozostało zero). Następnego dnia mam na liczniku dokładnie taką liczbe wciśniętych klawiszy jaką posłałem dnia poprzedniego i codziennie tym sposobem rośnie mi ilość wysyłanych wciśnięć (to podpowiedz dla tych, którzy nie lubią edytowania plików). Zabieg ten wymaga wyłączenia automatycznego wysyłania pulsa gdyż jakiekolwiek naciśniecie klawisza po wysłaniu spowoduje nabijanie od początku. Duże ilości najlepiej puszczać co kilka dni, już raz zostałem usunięty z projektu, poprostu takie ilości rzucały się w oczy i ktoś mnie wychwycił, 60 000 000 kliknięć poszło w zapomnienie. Częste zmiany pozycji państw i drużyn wynikają właśnie z tego że oszukujacy zawodnicy są co jakis czas kasowani. - Miłego klikania - Obecnie jestem na 3 miejscu wśród klikaczy z Polski - mozecie poprawić sobie statystyki moim sposobem. Przyłączył bym się do was ale przenosząc się do nowej drużyny zostawia sie swoje punkty w poprzedniej i zaczyna od nowa więc nie będe tego czynił. Pozdro.

Ostatnio zmieniany przez PiteRroN : 20.03.2004 o godz. 23:34
PiteRroN jest offline   Odpowiedz cytując ten post