WItam
Wczoraj po instalacji MDK 10.0 i powrocie spowrotem na Win2003 (skasowanie partycji ext3 i swap) zrobiłęm normaną partycję ntfs (taką jak przez założeniem MDK) przywracam winde Gostem uruchamiam kompa a tu pokazuje że nie ma systemu

. Wchodze do Partition Magic i błąd Bad Partition, wchodze do Paragon Partition (czy cuś podobnego w nazwie) to samo, wchodze do Partition Commander a tam ostała mi się tylko nieruszona na dysku ostatnia partycja (mała niecała 300MB) reszte szlag trafił.
Próbuje odzyskać partycje w Active Partition Recovery i dupa

.
Mam pytanie czy da się odzyskać CAŁE partycje z tego dysku. Dodam że nic nie było zapisywane na miejscach tych partycji. Próbowałem odzyskać/nadpisać MBR żeby zobaczył te partycje ale nic

. Uruchomiłem Easy Recovery i tam zobaczyłęm że część danych pewnie da się odzyskać z tych partycji. I terz pytanko dotyczące Easy Recovery jakie są i co oznaczają skróty literowe dotyczące możliwość odzyskania plików w tym programie bo wczoraj przy plikach miałem te skróty a dzisiaj już nie pamiętam i nie moge sprawdzić bo jestem akurat w pracy.
Z góry za pomoc

Pozdr