Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.03.2004, 15:42   #124
Druss
Costam

Data rejestracji: 20.05.2002
Druss zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Janush'ek
Misiu ( z damską pipką w tle)> Uzbierałeś 400-450 zł w 2004 roku. Gratuluję Ja wypalałem pierwszą plytkę dvd, ja ci już sypała się nagrywarka cd-rom x 16 pozyczona od kolegi.
I chciałbym nadmiecić lamko , że ps1 ma czytnik cd-rom.
Więc nie ma możliwości odczytu płyt dvd.
Rozwaliłeś mnie miśku ( z damską pipką w tle) na maksa.
Bez pozdrowień...

Wszyskiego najlepszego z okazji 12 urodziń...
Ale z ciebie kozaczek, no nie powiem, jednak twoje opinie sa najlepsze na temat wyzej wymienionych napedow. Tak sie sklada ze byl to test na ps1 nagranych wlasnie na tym napedzie plyt cdr bo takie tez pali jakbys nie wiedzial, no ale pewnie wiesz skoro miales juz nagryware dvd kiedy powelblu mial cdroma x16 w dodatku pozyczonego. Poza tym na wszystkich nagrywarkach palone plyty beda odczytywane w konsolach wyzej wymienionych ps2 i xbox jest tylko jeden warunek musza miec odpowiednie lasery. Tak jak w kazdym napedzie laser sie zuzywa, ze nie wspomne tu o ostatnim gwiazdkowym hicie ps2 za okolo 799zl, ktore to konsole byly odnowionymi wersjami konsoli V3, gdzie lasery byly strasznie dupne i nie czytaly gownianych nosnikow. Moja konsola czyta najgorsze gowna jakie mozna tylko dostac w sklepie, bo przed zakupem zorientowalem sie jaka wersje kupic i wiedzialem ze w sklepie mnie nie okantuja z laserem. Rozwijaj sie dalej janush`ek to moze kiedys porozmawiamy z toba na poziomie.
Co do postu nie przeplacalbym i kupil Nec`a jest to dobry naped i ladnie pali plyty.
Druss jest offline   Odpowiedz cytując ten post