Cytat:
|
Napisany przez paja
ps władzo nie zamykajcie tego działu
A przeczytajcie Medaliony Z.Nałkowskiej to zobaczycie jak wtedy było więc nie atakujcie też ich choć chyba 29 (coś ok tego) procent zabitych w obozach to Polacy Więc jak już pisałem antysyjonizm a nie antysemityzm!!
syjonizm- Może nie można tego nazwać organizacją ale jest to dążenie żydów do władzy nad światem
więcej napiszę później bo czasu brak!
|
ja tylko powiem ze niestety medaliony sa w gruncie zeczy gowno warte gdyz naukowska nalezala do parti i pisala to co jej kazali chociaz prawdy troche tez. Mi przypadly do gustu opowiadania borowskiego i taka druga ksiazka ktorej tytulu nie pamietam o polaku w obozie na syberii ;/ (cholera wylecialo z glowy a czytalem)
Juz raz ginelismy przez zydow i mozemy znow.
Ja nie bede ginal za glupote rodakow, amerykanski styl zycia, zydow ktorzy wierza w co innego katolicy, anglikow ktorzy lubia podbijac, niemcow ktorych tylko 50% nas akceptuje, francuzow ktorzy nawet jak sa z nami w unii (nie tylko UE podczas swiatowej tez sie popisali) to maja nas w dupie, czy inne gowno.
Palestyna i izrael to nie koniec.
hiszpania i eta.
GB i ira.
Ci tak zwani terrorysci to nic innego jak ludzie chcacy odzyskac swoje ziemie.
Mowia ze tylko iles tam procent jest nie zadowolonych, racja bo reszte juz przekabacili. Polakow tez probowano przerobic na niemcow, austriakow, rosjan itd. i napewno sie to poczesci udalo.
Cytat:
|
Napisany przez pawelblu
Trzeba tez powstrzymac swoje emocje. Nie stanmy sie teraz fanatykami walczacymi z Zydami bo nie o to chodzi. Polityke Izraela ksztaltuje premier Sharon, a nie wszyscy Zydzi. Mysle ze nalezy upominac Izreal, a jak to nie pomoze to stosowac ostre sankcje gospodarczo-handlowe (tylko na to sie nie zgodzi USA, wiec dvpa z takiej sankcji), a nie mscic sie na Zydach, ktorzy w duzej czesci sa niewinni.
Trzeba pamietac ze agresja rodzi agresje, ale wiemy tez, ze zadna tego typu agresja nie jest usprawiedliwiona.
|
moje 3 grosze
1 Wiekszosc zydow poparla dzisiejszy atak. -
2 Zydzi atakuja arabow bronia palna, czolgami, rakietami, helikopterami a ci rzucaja w nich kamienaimi zadko maja jakas klamke (przypomina mi sie japonia jak na samuraiow katarynki poscili) -
3 Zydzi uciekli do usa zrobili atomowke i inne fajne zeczy, maja tam swoje zwiazki sa wszedzie, zadnych sankcji nie bedzie.
4 (BONUS) co ****a izrael robil w eurowizji ?? -
5 agresja rodzi agresje dzis sie w wiadomosciach wypowiadali na ten temat i zydzi wiedzieli ze bedzie odwet tylko ze oni niechca pokoju i beda sie chcieli w*******ic znow czolgami. -
6 Ja nie walcze z zydami, tylko ze wszystkimi ktorzy uwazaja terroryzm za zlo. A w wiekszosci to jest walka o wolnosc. (taka partyzantka tylko inaczej)
czeczenscy terrorysci ktorzy zabili 200 zakladnikow w teatrze w rosji ( przy pomocy uzytego przez policje rosyjska gazu bojowego ) i tak bez konca moge wymieniac. A jak dostana w dupe za swoje to atakuja bo sie pokrzywdzeni czuja,
dzis w za***istej gazecie metropol

wyczytalem ze amerykanie od tygodnia poluja w afganitanie czy tam pakistanie na talibow.
jak cos jeszcze sobie przypomne to nie omieszkam dodac