Dyskusja: jude sux
Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.03.2004, 23:58   #11
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez barraqda
ja tylko powiem ze niestety medaliony sa w gruncie zeczy gowno warte gdyz naukowska nalezala do parti i pisala to co jej kazali chociaz prawdy troche tez. Mi przypadly do gustu opowiadania borowskiego i taka druga ksiazka ktorej tytulu nie pamietam o polaku w obozie na syberii ;/ (cholera wylecialo z glowy a czytalem).
Gustaw Herling Gruzinski - Inny Swiat. W Medialionach jest na pewno duzo wiecej prawdy niz koloryzowania. Mi jakos Inny Swiat nie lezy ...

Cytat:
Napisany przez barraqda
Juz raz ginelismy przez zydow i mozemy znow.
Ja nie bede ginal za glupote rodakow, amerykanski styl zycia, zydow ktorzy wierza w co innego katolicy, anglikow ktorzy lubia podbijac, niemcow ktorych tylko 50% nas akceptuje, francuzow ktorzy nawet jak sa z nami w unii (nie tylko UE podczas swiatowej tez sie popisali) to maja nas w dupie, czy inne gowno.

Palestyna i izrael to nie koniec.
hiszpania i eta.
GB i ira.

Ci tak zwani terrorysci to nic innego jak ludzie chcacy odzyskac swoje ziemie.
Mowia ze tylko iles tam procent jest nie zadowolonych, racja bo reszte juz przekabacili. Polakow tez probowano przerobic na niemcow, austriakow, rosjan itd. i napewno sie to poczesci udalo.
Te 3 sytuacje od siebie roznia. Szczegolnie pierwsza i druga. Tak jak uznaje racje Palestynczykow, to jestem przeciwny utworzeniu panstwa baskijskiego.
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post