Dyskusja: jude sux
Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.03.2004, 00:11   #25
barraqda
przeklina i nabija posty

Data rejestracji: 22.02.2004
barraqda zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa
jak widzisz barraqda, to ty masz kłopoty z przeczytaniem samego siebie, wiec nie ucz mnie czytania OK !
a forumowicz nie jest czlowiekiem ??
internauci sa bezpieczni podczas wojny ??

nadal uwazam ze nie umiesz czytac

niech bedzie tak jak napisalem pozniej
Cytat:
kto ogladal dzis wiadomosci to wie ze FORUMOWICZE maja prze****ne bo sie zydom zachcialo atakowac rakietami i czolgami ludzi z kamieniami.
@barraqda, nie pisz proszę my, bo ja też jestem forumowiczem, mów we własnym imieniu i na własne konto, dobrze ?

co mialo znaczyc mow za siebie czlowieku zaduzo sie kleju nawachales ?? czy ja cos mowilem w twoim imieniu ?? jesli juz to o tobie a nie w twoim imieniu.
obawiam sie ze nigdy tej zawodowki nie skonczysz no chyba ze jeszcze w podstawowce siedzisz.

update

Cytat:
tak na marginesie przyrost wśród Palestyńczyków jest 3 krotnie większy niż Żydó; za 20 lat Palestyńczyków będzie więcej niż Żydów dlatego też Izrael nie jest zainteresowany dalszą okupacją strefy Gazy i Zachodniego Brzegu - nie chce żeby w przyszłości Żydzi byli mniejszością we własnym kraju;
1 chyba na terenie israela bo zydow na calym swiecie to jest troche wiecej.

2 co do wojny to chcialem cie poinformowac ze polska jest oficjalnym dupolizem USA ktorego swiat arabski nienawidzi. I wczoraj oprocz israelskich flag plonely rowniez amerykanskie.
Przed wojna ciezko okreslic ktory kraj bedzie walczyl i z kim no nie liczac kilku.

a co do nie pozdrawiam jesli nie zauwazyles bylo skierowane tylko do 1 konkretnej osoby ktora ma problemy z czytaniem i wylapuje tylko jakies fragmenty tekstu.

Ostatnio zmieniany przez barraqda : 24.03.2004 o godz. 00:19
barraqda jest offline   Odpowiedz cytując ten post