Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.03.2004, 18:15   #20
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Kopar - wyzej napisalem co podejrzewam u Unu i nie wydaje mi sie ze u ciebie jest to samo.

Co do twojej sytuacji to faktycznie dziwne to jest... ale ja to bym sobie tak probowal tlumaczyc - twoja stara LG16x faktycznie moze sie konczyc i tu bym probowal z optyka, uda sie albo i nie. Natomiast co do liteona dvd to zajrzalbym do dzialu dvd na forum i poczytal albo zapytal ludzi, bo o ile mnie pamiec nie myli to wielu ma litki i byly topici z klopotami w zapisie i odczycie plyt (roznych). Moze manewry z firmware cos pomoga, nie chce tu sie wypowiadac bo sam nie mam dvd burnera wiec sam rozumiesz. Sprobuj tam poczytac/popytac fachowcow