25.03.2004, 16:01
|
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
|
Cytat:
Napisany przez Y@nkee_PL
ale przychodzili i naprawiali, to juz jest wazne, obsluga bardzo mila, nie raz z adminem gadalem jak mialem problemy z laczem i nawet nie probowal szybko sie mnie pozbyc, chwala im za to 
a z tepsa juz nie jest tak rozowo, albo monter przyjdzie albo nie, a jak juz przychodzi to po kilkunastu telefonach, duzo tego w necie, nie trzeba daleko szukac, wszedzie te same narzekania
ps. sayan, powiedz mi jeszcze czy masz w polaczeniu bledne pakiety (przez to skoczyl mi ping jak gram on-line), bo nie wiem czy to wina wirow i trojanow jakie jakis czas temu nalapal kumpel czy moze cos w Dialogu sie dzieje, a nie chce mi sie narazie dzwonic bo to lacze jest na sasiada 
|
dlatego yankee place za komorke 600 średnio na miesiąc i niemam okazów druków takich jak w tepsie że niezaplacilem odlączają telefon i miesiąc później tepsa wysyla że się pomylili i za dużo nawet zaplacilem biorąc rozwód z tepsą zaoszczędzilem na nerwach zdrowiu i jeszcze użeraniu się era rullllezzzz z simplus rullllezzzz a idea beeee jako że jest wlasnością częsciowo tepsy  gryzę tepsę
|
|
|