Dyskusja: Internetocholik
Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.03.2004, 20:32   #28
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
To co wy na to:
Pisze wlasnie magisterke, tzn. od stycznia juz moglem, ale nie mam jeszcze nawet jednej strony. Bo od stycznia wlasnie mam neta

Siedze po 16 h na dobe na kompach, bo mam kilka ale 2 chodza non stop. Rano odpalam (jak kazik niczego nie sciagal noca) i od razu cos czytam, czegos szukam.

Drugi kompl wlaczam zaraz po sniadaniu - obrabiam jakis filmik z kamerki, drugi komp cos zasysa w miedzyczasie, ja wlaczam compresje filmu i wracam na pierwszego kompa. GG, poczta, forum jedno, drugie, o jakies nowe progsy do dvd czy do edycji video, ceny sprzetu...

Wylaczam o 3, czasem o 4, nigdy przed 2 w nocy, chyba ze zostawiam na sciaganiu p2p. Wylaczam tez jak musze naped wyciagnac, wymienic karte TV, twardego podmienic, a tak to chodzi.

Pozostale kompy tez chodza ale nie zawsze, bo inni w domu nie sa az tak UZALEZNIENI jak ja.

Nie jestem uzalezniony od neta, ja jestem uzalezniony od KOMPA, a jak jest net to juz wogole wonderfull. Zanim mi neta zamontowali tez czasem odpalalem kompa i gralem nieraz do 3 w nocy w kierki i pasjansa pajaka.

Widze coraz gorzej, garbie sie, opalam sie przed swiatlem 19' monitora i nie mam na nic czasu...

Kiedy ja sie obronie?

Chyba sobie sam bede musial kabelek odciac, chociaz ciezko bedzie bo mam radiowke...

Uff, troche sie rozpisalem

Pozdrawiam

Pykson
pykson jest offline   Odpowiedz cytując ten post