Dyskusja: Internetocholik
Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.03.2004, 21:14   #30
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Edwardo
jak juz napisalem, lekarze stwierdzili, ze uzaleniony nie wie o tym ze jest uzaleniony.
uzaleznienie jest choroba, ktora mozna wyleczyc.

a teksty typu "siedze do 4 w nocy", "mam 15 kompow, a ja wsrod nich, dobrze ze mam fotel na kolkach, to moge sie swobodnie miedzy nimi poruszac", "nie jem nie pije a w klawaiture wciaz klepe"
bawia mnie przeokropnie...
wlasnie prawie spadlem z mojego "fotela na kolkach" i bym rozbil obudowe o obudowe nr 12, tak sie smialem...
Jak do mnie pijesz to zrozum, ze nie wszyscy cisna sie malutkim m2 w jakim wielkim szarym bloku lub sypiacej sie kamienicy, i moga pomiescic wiecej niz jeden komp, jeden monitor i jedna drukarke. Ja mam 4 kompy, 2 z tego to pentiumy 233, ale mam liczna rodzine, choc wszystkimi adminuje ja!

Wiec jak kazdy chce na neta to coz, nie ma rady musza chodzic 4 jednoczesnie. Fotel na kolkach tez mam, ale biedaku zrozum, ze to nie tak jak sobie wyobrazasz, mam duzy domek, i kazdy prawie komp stoi w innym pokoju, tylko w moim pokoju sa 2, i miedzy nimi wlasnie fotel na kolkach, a wlasciwie 2 fotele.

To tyle, rozumiem ze jestes z wielkiego miasta, w ktorym wszystko jest wielkie, tylko nie mieszkania, wiec nie mogles togo zrozumiec, jak to jest miec kompa, ktory nie stoi na pralce, stojacej w kuchni za lodowka.

Jak kupie laptoka to dam znac, bedzie razem 5 kompow!

Pozdrawiam wszystkich ludzi, co maja male mieszkania z 1 kompem, mam nadzieje, ze jak kiedys bede na swoim to sie przynajmniej 2 kompy zmieszcza
w moich 4 katach!

Sorry, ze tak duzo, ale musialem
pykson jest offline   Odpowiedz cytując ten post