Dyskusja: POMOCYYYYY
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.02.2002, 01:18   #5
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
wopper (25-02-2002 23:49):
wiem ze na mojej nagrywarce nie pisze sony ale wy*****em 1200***8364; za ten ******ny komputer i napewno nie mam zamiaru nagrywac woniej tylko z tego powodu ze nagrywarka jest nie firmowa ! ona ma dzialac na takich predkosiach do ktorycj jest przystosowana nie ***iac CD , nie jestem na ciebie zly czy cos tylko chce jakos sprawdzicz czy to jest rzeczywiscie wina nagrywarki , jak cos bedzie nie tak to dostane moje pieniadze spowrotem ! poprostu to ma dzialac , jezeli mi ktos napisze ( ktos kto sie zna dobrze ) ze to jest wina nagrywarki to pujde i odam kompa , ojezu kupie sobie nowego 10 minut puzniej
licze na wasze opinie
dzieki wopper
Ten text razem z kompem powinienes wstawic w serwisie. Jest oczywistym, ze to MUSI dzialac i niech oni co to zademonstruja albo zabieraja te zabawki.