elo zi00ms. ostatnio tak se siedze nie no i se myśle nie że może sobie bym tego firme nową wgrał, bo jak mi dysków twardych ten no... trios nie widzi, no to musi być wina firmy tej karty rozszerzeń ram, czy jak ma toto co płyty 5,25 cala czyta, no te giętkie takie, czaicie ziomki nie? no to se mysle, że trzeba na stronę jakiegoś producenta wejść, no to pogoniłem starą od telefonu i podpiąłem maszynę śmierci swoją. coś tam zaczęło trzeszczeć w tym, no...monitorze, czy jak to się nazywa, i połączyło mnie toto z internetem. wpisałem swój prywatny login PPP i zaczęła się jazda - przez ten nowy program dostępowy BlackDicksInWhiteChicks$100 wszystko się ekstra szybciutko ściąga i miałem juz logo firmy, teraz należało to tylko wgrać nie? czaicie ziomki? no to otwieram maszynę, paczam, a tam ten, no...karta graficzna czy jak ona tam się nazywa z jakim jeżykiem. no to ja cap za jeżyka. jako że skóra natychmiastowo przysmażyła się do jeżyka, to pociągnąłem z całej siły i ukazała się nazwa firmy: NorthBridge. oderwałem jakoś jeżyka, łapię za salicylowy i trę z całej siły aż zejdzie nazwa firmy nie, po czym nakładam świeżo wydrukowane przy użyciu mojej mega mono igłóweczki na folii logo nowej firmy, dociąłem do rozmiaru tego, no potoku grafiki nie. tego, z którego jeżyka zdjąłem, czaicie ziomale nie? no to kładę tą folię na ten czipset nie i czekam aż się nowa firma wgra na grafikę nie, a tu jak nie pierd.... no i teraz wujek mi przysłał z kanady komputer razem z ich kanadyjskim internetem i jest za***....