Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.04.2004, 11:13   #1
Stef
Guru

Data rejestracji: 26.04.2002
Stef zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
dylematy z zakupem klawiatury

wuitam. nadszedl dla mnie zcas wymiany klawiatury na nowa, poniewaz moja obecna(jakis no name smart keyboard) sie powoli rozlatuje. choc i tak jetsem z niej bardzo zadowolony, bo wtrzymymala ponad 2,5 roku ciaglego klepania(obliczylem ze ok 25 milionow klawiszy bylo do tego czasu nacisnietych ) ale zaczely sie juz klawisze sypac, ruszaja sie juz na boki z "wyklepania", "enter" i spacjaczyli najwiecej uzywane klawisze to juz nawet nie mowie,ale przy glosnej muzyce wpadaja w rezonans i brzacza
dlatwgo przydala by sie nowa,lecz tyle tego jest w sklepach ze nie wiem co wziac, a mam pewne wymagania co do nowej.

1. dluga spacja(tzn nie taka na 3 cm)
2 . dlugi backspace
3. duzy enter
4 co chyba najwazniejsze musi byc cicha, tak zeby nie bylo slychac az tak bardzo tego klepania.( widzialem kilka takich jakby od spodu mialy w klawisach jakies amortyzatory lub nie wiem, gume jakas, bo nie slychac prawie wcale dziwieku udzrzania w klawisze. i nie byly to jakies extra multimedialne, tylko zwykle .niestey nie pamietam nazw)
5. cena nie moze byc duza. najlepiej jesli by to byla jakas z tanszych klawiatur

ogladalem sobie conieco i mediatechy sa calkiem fajne a nie za drogie ale czy wytrzymale? ma ktos z was jakies doswiadzcenie z klawiaturami?
aha, klawiatury Chicony mnie nie za bardzo przekonuja.mialem stycznosc z nimi kilkakrotnie i nie przypadly mi do gustu jakos.
Stef jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online