uff ale pogoda ... no dobra juz jestem...
na czym to skonczyłem? aha juz wiem no więc ..ponizej tego dziwnego napisu który brzmi Artist (to juz wiem ze to Artysta wykonywanego utworu - sprawdziłem w translatorze a translator to tłumacz haha - wzbogaciłem swoej słownictwo ..teraz to około 200 słów)
a poniżej jest inny napis, na którym chciałem sie skupić a mianowicie -Pause- wiem że to pauza miedzy utworamie (skąd ja to wiem ? - nie pytaj) domyślnie jest 2 sekundy ... krótki ten czas. A co by było gdybym dał np.: 20000 ? - ano nic nero wywalił ze max 1000 sekund.. oki niech mu bedzie pomyślałem YUPIEE ... i dałem 1000 sekund. Zaakceptowałem i co ? i ku mojemu ździwieniu czas nagrania zwiększył się do około 27 minut. hmmm pomyslałem co wtedy robi nagrywarka przez te 100 sek. oczywiście można tak zrobić z każdym utworem... też sprawdziłem...po wydłużeniu czasu dla tych dwóch utworów, czas wydłużył sie do ok 43min.... co Ty na to ?/
niestety ja tej płytki nie nagrałem a więc sie nie przekonam co sie stało i czy faktycznie będzie zauważalna przerwa między utworami - danymi. i co robi nagrywarka podczas tej przerwy czy wypala "jedynki" czy nie nie robi ?
jesli zdecydujesz sie na ten experyment koniecznie napisz o efekcie ... to tylko taki sobie pomysł....
WSZYSTKO CO ROBISZ - ROBISZ NA SWOJĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ
p.s. sorry za ten pościk ale musiałem sie streszczać
p.s.2 oczywiście z tą prawicą w spodniach to był żart - oczywistym jest ze to nie była prawica tylko lewica
pozdro 6