Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.04.2004, 14:47   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ZiP
Jedyne co się Microsoftowi kiedykolwiek udało to klawiatury. Właśnie dlatego polecam klawiaturę Microsoft Internet Keyboard. Sam taką mam i pisze się na niej po prostu wspaniale. Po przesiadce z Media-techa jakoś tak nagle przestałem robić literówki i w ogóle teraz szybciej i sprawniej piszę. Niewątpliwą zaletą tej klawiatury jest długa i szeroka spacja i długi, standardowy backspace. Co prawda enter jest mały, ale już się dawno do niego przyzwyczaiłem. Posiada również dodatkowe klawisze używane głównie w internecie, tzn. back, forward, stop, mail, search, favorites, web/home, poza tym jeszcze jest my computer, calculator i sleep
Dokladnie Sam mam taka klawiaturke od juz dobrych 3 lat i caly czas sprawuje sie doskonale, a pisze sie na niej po prostu rewelacyjnie. Dodatkowe przyciski, chociaz sa, mnie nie interesuja, bo i tak ich nie uzywam, ale jesli chodzi o te zwykle, normalnie uzywane, to sa dokladnie takie, jakie (przynajmniej dla mnie) powinny byc - jesli chodzi o twardosc, sprezystosc, wielkosc itp. Szczerze polecam

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post