Ojjjjj Esiek. Czemu wczesniej mi nie podales tego linka? BARDZO ZALUJE, ze wczesniej nie podales tego linka. A oto powod.
Na jednej stronie, znalazlem oferte NECa ND-2500A oem za 520zl. Na tej stronie widnieje takie napis:
Gwarancja najlepszej ceny na płyty i napędy CD/DVD! Jeśli znajdziesz gdzieś niższą cenę my sprzedamy Ci jeszcze taniej!
Kowanski podal mi linka do sklepu gdzie sprzedaje tego neca za 499zl. Wykorzystalem tego linka i napisalem do powyzszego sklepu. Oni sprawdzili czy sie zgadza i odpisali mi, ze moga mi sprzedac neca za 490zl. Odpisalem im, ze odrazu bede kupowal plyty, wiec niech mi zniza jeszcze. Ostatecznie obnizyli mi z 520zl do 485zl. Czyli cale 35zl taniej. Juz zamowilem u nich nagrywarke i plyty.
Ale to co zaluje, to ze nie dostalem twojego linka
Esiek 
Gdybym im pokazal oferte neca za 488zl to po dlugich negocjacjach prawdopodbniej sprzedaliby mi nagrywarka za 475 a moze i 470zl. Zobacz jaki upust. No coz, za wczesniej zglosilem zamowienie, wiec kupuje za 485zl. A moglem kurcze poczekac kilka godzin i bym kupil za 475 lub 470zl

No coz takie zycie. Koncowe motto mojego postu.
SPIESZ SIE POWOLI!