Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.04.2004, 22:38   #281
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez eJaY
Witam! Mam kilka pytań związanych z robieniem kopii płyt zajmujących więcej niz 4,7 gb. Jako poczatkujacy używam Shrinka i własnie w zwiazku z nim mam pare pytań np . Jaki jest zadowalający stopien kompresji filmu?? i jaki dzwiek najlepiej sobie zaznaczyc ac3 czy dts poniewaz probuje zgrac 8 mile a tam sa dostepne oba. Mam nadzieje ze te odpowiedzi nie umkneły mi w powyzszych postach! Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz
Co do AC3 i DTS - obie ścieżki dźwiękowe na kopii to sporo miejsca i w związku z tym mniej miejsca na film. JAką zostawić ? Może DTS, ale wtedy na telewizorze nie będziesz miał dźwięku stereo - musisz mieć amplituner z dekoderem DTS albo dekoder DTS w playerze. Jeśli zostanie AC3 to mozesz słuchać zarówno przez zestaw 5.1 jak i telewizor.

Jabba

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post