Dyskusja: Player MP3
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.04.2004, 16:29   #14
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Edwardo
andrzejj9: no nie mow ze nie zalezy ci na wsywietlaczu... ja tam zaluje ze nie mam, ale wtedy jeszcze nie bylo seri NX.niedosc ze ma wyswietlacz, to jeszcze eualizer i moze sluzyc jako dyktafon (wbudowany mikrofon).
wiec za te 200zl sporo dostajesz...
jak sie sprawuje? no uzywam go od poczatku pazdiernika, siostra z USA przywiozla mi. jakosc dziweku na orginalnych sluchawkach nie zaskakuje, dopiero jak zmienilem na sony groove, to jest juz cos. bateria fatycznie trzyma dlugo, dokupielm soebie akumulatorki 750 ni-mh i teraz smiga jeszcze dluzje. male, zgrabne i powabne
powiem tyle, ze ludzie czesto nie wiedza co to jest, lekkie - nosze na szyj(ba mam krotki kabel od sluchawek).
jedyne co mnie moze wkurzac to interfejs USB1.1 czy tam 1.0... szkoda ze nie 2.0. bo troche dlugo sie nagrywa te 128MB... cos kolo 8-9minut.
Wiesz, jak mialbym do wyboru miec go albo nie, to oczywiscie, ze bym chcial. Ale placic dodatkowe 200 zlotych za taki w sumie niepotrzebny mi luksus to juz inna sprawa. Ale jezeli roznica jest rowniez w dyktafonie to jednak w gre wchodzi tylko ten drozszy model, bo akurat ta funkcja bardzo by mi sie przydala. No i equalizer rowniez jak najbardziej. Dobrze jest miec jakikolwiek wplyw na jakosc odtwarzanego dzwieku.

Dzieki za opinie, posprawdzam jeszcze ceny IRivier w Stanach, moze roznica jest wieksza, niz sie spodziewam

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post