Dyskusja: Teksty nauczycieli
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.04.2004, 20:56   #27
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Tribunal
Heh a oglądałęś kiedys informacje? Tam było powiedziane ze w zakopcu miski(nie wiem czy brunatne ale jakieś takie srakpisiate napewno) normalnie se spacerują szlakami tirystycznymi spacerują w biały dzień.
Pamietam, jak bylem przez rok w Stanach. Wracam sobie ze szkoly, ide spokojnie osiedlowa uliczka i spotykam... idace grupka misie! W sumie siedem ich bylo, jeden duzy i kilka malych. Niespecjalnie sie mna interesowaly, to i ja nie zawracalem im glowy i zalowalem tylko, ze nie mam przy sobie aparatu. Potem dowiedzialem sie, ze to w miare normalne, chociaz takie bliskie spotkania (bylem od nich doslownie kilka metrow) sa juz dosc rzadkie i nie takie absolutnie bezpieczne. Ale czemu miski mialyby mnie nie polubic

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post