Dyskusja: Player MP3
Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.04.2004, 13:30   #28
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez mqy
AAa.. pisze jeszcze jeden post bo doszlo do mnie ze myslisz o zakupie Telefonu, taki siemens [Sl45i] nie wiem jak w innych sieciach kosztuje 1zl[jak tak moj kupilem wraz z wszystkimi akcesoriami..!!] czy jakos tak.......!!!....Czytalem recenzje telefonu Nokia 3300 i pisali ze firma w tym telefonie postarala sie juz o jakosc dzwieku[brak w 5510], w nim dostaniesz karte nie 32Mb[jak w Sl45i] a 64Mb, ale to juz wiekszy wydatek, widzalem dzis w plusie to pisalo ze od 50zl do 450zl[zalezy jaki abonament].......Uwazam ze to jest niezy pomysl, tymbardziej ze pisales ze telefon by ci sie przydal....[a no i jeszcze Siemens SX1....].....
Pisalem wczesniej o telefoniku na allegro bo nie wiedzalem czy masz umowe podpisana, jak bys sie zdecydowal na np. Sl45i to spokojnie zmiescil bys sie w kasie nawet zwiekszajac karte ktora bys kupil z 128Mb, na 256Mb.....
Ps. Meczacy jestem........
A tam meczacy Dzieki Waszym odpowiedziom przynajmniej mam juz jakies pojecie, czego w ogole szukac.
A nad kwestia telefonu jeszcze sie zastanowie, przed chwila widzialem Motorole V300, ktora rowniez ma odtwarzanie MP3. Ale na wszelki wypadek nie bede nawet patrzyl na cene

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post