Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.04.2004, 17:26   #4
madmax2
Godzina 5-ta minut 30-ści

Data rejestracji: 06.10.2002
madmax2 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Thx. Widać lepiej szukałeś. Co do edycji postu. Mam dostęp do Netu przez kablówkę. Chodzi, jak łysy koń pod górkę i czesto zrywa połączenie. Dlatego też pewniejsze dla mnie jest napisanie nowego postu - najlepiej w pliku tekstowym na kompie i posłużenie się opcjami kopiuj i wklej. Wtedy ma szansę wysłać post. Strony www, a CDRinfo bardzo czesto przy takim połączeniu otwierają się bardzo wolno i samo wyszukiwanie też jest delikatnie rzecz ujmując utrudnione. Nie ma się, co dziwić operator kablowy podłączył ponad 200 osób do łącza 2 MB i chwali się na ulotkach, ze zapewnia dostęp 256 kbps. Sam nie wiem dlaczego jeszcze płacę za to g..., chyba dlatego, że nie ma równie taniej alternatywwy. Przy okazji, jakby ktoś chciał podłączyć Neta przez Telewizje Kablową "Gawex" z Bydgoszczy to radze uważać. Każdy z pracowników tej sieci mówi, co innego, a co drugi kłamie zwłaszcza w kwestii szybkości dostępu do Netu.
Pozdr.
Lepiej powiedzieć:
"Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi"
Lepiej powiedzieć:
"Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami"
madmax2 jest offline