Dyskusja: Jakis krem... ;]
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.04.2004, 07:28   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ja Ci zadnych kremow nie polece, ale mam pytanie. Chce sie wybrac na solarium, prawdopodobnie jutro, a jeszcze nigdy tam nie bylem, wiec mam kilka watpliwosci. Po pierwsze chodzi mi o czas - nie wiem, skad, ale po glowie chodzi mi 10 minut. Czy to jest standardowy czas opalania, czy wybiera sie to samemu. A jesli samemu, to moze na poczatek dobrze byloby to skrocic. Chce oczywiscie, aby jakis efekt byl widoczny, ale tez niech on na poczatek bedzie dosc subtelny, nie chcialbym wyjsc z solarium jako murzyn

A drugie pytanie to ewentualne kremy do opalania. Czy na solarium w ogole sie czegos takiego uzywa, a jesli tak, to czy trzeba miec wlasne, czy sa na miejscu. A jesli trzeba miec wlasne, to jaki polecasz?

No i moze jeszcze jedno - jaka jest srednia cena za minute, bo jak tak czasami jade po miescie, to widze najrozniejsze - od 30 groszy do 1,5 zl ?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post