Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.02.2002, 10:30   #55
JaHo
Bywalec

Data rejestracji: 27.02.2002
JaHo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Do WSZYSTKICH na forum - WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
czuchraj (03-02-2002 09:46):
Macie ludzie problem , ale jak sama nazwa FORUM jest
od tego by je wspólnie rozwiązywać .Jeszcze rok temu sam napisałem chyba dwukrotnie wiadomość z prośbą o udzielenie wskazówek odnosnie wypalania płyt ich crackowania itp. I wiecie co ? Nie otrzymałem żadnej !!!
Doszedłem do wniosku że sam pobawię się sprzętem i
oprogramowaniem . W tej chwili mogę skromnie przyznać
że to Ja mogę udzielić wszelkich wskazówek odnośnie
hardwaru i softwaru .Ale nie oto Mi chodzi . Stwierdzam
po ponad roku czasu , że nic się nie zmieniło , nic konkretnego , kilku gości którzy trochę liznęli wiadomości
udało się trochę wypalić sztuk z " safedisk v2 " już scrackowanych i uważają się za specjalistów którzy bawią
się w przepychanki słowne nabijając się z tych którzy dopiero zaczynają .
Z poważaniem - nie ubliżając prawdziwym fachowcom !!!
----------------------------------------------------------------------------
Popieram. Zarejestrowałem się na tym forum, bo liczyłem na wspólne rozwiązywanie problemów. Na co kolega Nazir liczył? Że będą pisać ludzie, którzy żadnych problemów nie mają? To co nad moim postem to tylko szczeniackie wyzwiska, przepychanka i bicie piany.
Są na tym Form ludzie którzy potrafią pomóc innym. Nie odsyłają pytających n-tych postów wcześniej, albo nie jęczą że o tym na Forum mówiono już o tym tysiąc razy. Oni nie znaleźli się tu przypadkiem, żeby dokopać słabszym, tylko po to aby POMAGAĆ innym. Ja wypełniając formularz rejestracyjny miałem świadomoś, że jeśli znam odpowiedź na pytanie, to powinienem na nie odpowiedzieć nie patrząc na to czy ktoś ma 15 czy 30 lat. Ta idea powinna przyświecać wszystkim. Tymczasem najwięcej zażartej dyskusji jest własnie w temacie w jakim w tej chwili siedzimy i wątpię aby ktokolwiek po tej wymianie ognia był szczęśliwy. Pozdrawiam
JaHo jest offline