Dyskusja: Jakis krem... ;]
Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.04.2004, 11:31   #9
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Maciej
andrzejj9 ....
Idziesz pierwszy raz ...wystarczy ci 10 minut ,najlepiej kupić sobie krem taki jednorazowy na twarz ,powinni mieć w solarium cena około 2zł .Ponieważ lampy na twarz są około od 5-10 mocniejsze od tych na ciało. Krem nawilża i chroni przed UV i opala na brązowo .
Napewno nie będziesz opalony za pierwszym razem ...trzeba chodzić systematycznie ...najlepiej i najkorzystniej kupić sobie karnecik .
Ceny są różne ...to wszystko zależy od bajerów i mocy lamp. U mnie jedne łózka są droższe jedne tańsze ...te droższe mają mocniejsze lampy ,i bajery typu regulacja nadmuchu na twarz i osobno na ciało ...także regulacja mocy opalania twarzy ,chłód nawiewu i takie tam mniej istotne. Cena na takie łóżko to 8zł za 10 minut . Ale efekt widoczny już po drugim razie ...
Jeśli zależy ci na szybkości opalenia ...to zalecam chodzić co drugi dzień po 10 minut ...tak przez 2 tygodnie ...potem tylko co jakiś czas na podtrzymanie opalenizny.
No, dzieki za instrukcje. Cos juz bede wiedzial. Wlasciwie to to, ze po pierwszym razie niewiele widac bardziej mnie ucieszylo niz zmartwilo, bo naprawde balem sie, ze roznica moze byc bardzo widoczna, a tego bym nie chcial. A tak to sobie mysle raz w tygodniu bede chodzil po te dziesiec minut. Jesli roznica zacznie byc widoczna, ale nie od razu, tylko z czasem, to bardzo dobrze. Wlasnie o to mi chodzi. A o kremy jeszcze sie zapytam.

Dzieki za rady, jutro pewnie sie wybiore i troche przypale

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post