Cytat:
Napisany przez czopochrup
ludie obudzcie sie i nie kupujcie tych asmolonych esperanz najgorsze DVD jakie znam nawet DVD firmy HAWK jest lepszy !!! bo sie na nim nagrywa bez problemu u kuzyna na liteonie !!! 411s (czy cus takiego  ) i filmy nie skacza a esperanz z 10 ktore kuzyn kupil s******ylo sie 7 lol  ale wtopa... 
|
^_^ hłehłe nie mam pytań co region to obyczaj, nie wiem czy od czego to zalezy, dla mnie własnie najgorszymi płytami są Hawki. Nie nagrywałem co prawda na nich ale miałem ten szajs od kumpla i ładnie sie ciał (kumpel ma litka to naturalne

) dla mnie sam fakt swiadczacy o jakosci hawków. Popatrz se na predkosci jakie maja dostepne nagrywary na hawk cd... nec ma 16x litek ok 32x a espy czy sigmy?? i nec i litek na max i tak tez sie bez problemu nagrywa, wiem ze to nie znaczy ze dvd takie same bedzie ale daje to mniej wiecej obraz jakosci tych płyt. Zresztą panowie po co sie kłócić kazdy ma swoje zdanie nagrywa na plytkach jakie lubi i na jakie go stac ewentualne problemy beda jego problemami i tyle. Nagrywajcie se na czym chcecie życze wam zeby działało jak najdłuzej
greetz