Dyskusja: Neverwinter: HOTU
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.04.2004, 23:32   #13
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@djc, tak 2 bańki / imie Mefistofelesa to 500k + 300 za imię Znającej Imiona / inaczej nie poda imienia swego ex kochanka niż tylko za pomocą przymusu prawdziwego imienia/ imiona uroczej drowki zabójczyni Nathyrry i ex paladynki Tyra Aribeth są warte po 200k, nadzorca z lodowych kamieniołomów 100k, prawdziwa miłosć Śniącego i twojego avatara po 300 koła od sztuki , sensei za 100k ( btw jak zobaczyłem pole walki w Wojnie Krwii i Tannari oraz Bateezu z całym demonicznym dobytkiem i jeszcze rasę z której wywodzi się sensei i diabelstwa to od razu poszukałem planescape torment'a to była Gra/, śniący za 100k, diabelstwo z piekielnej knajpy za 100k
BTW spodobał mi się tytuł jaki mzwraca się do avatara Znająca Imiona, piechur piekieł to brzmi dumnie 8)
BTW 2 8 krąg piekieł się całkiem miło nazywa Cania
tylko dlaczego tam tak zimno, co to piekło eskimosów?

i ważne w miarę możliwości co tylko możesz sprzedawaj normalnym kupcom bo dżin jest zdziercą i daje 1/3 tego co normalny kupiec /choć jak bedziesz już dalej w piekle to nie bedzie komu sprzedawać poza tym dusigroszem
BTW 3 broń która sobie umagiczniłem do poziomu +9 + przyspieszenie +ostrość+ negatywna energia w podstawce NWN kosztuje jakieś circa właśnie 2 miliony /skórzana toga z fajnymi dopałami "tylko" marne pół miliona

pozdro

Ostatnio zmieniany przez cana : 11.04.2004 o godz. 23:38
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post