Dyskusja: Neverwinter: HOTU
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.04.2004, 19:54   #20
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zapomniane Krainy a raczej Wieloświat Sigil (torment jest jedną moich ulubionych gier ( szkoda nie nic nie zapowiada kontynuacji, bo przecież zakończenie niczego definitywnie nie kończy )poza falloutami, deusex, ufo, syndykacikiem, heroes, ultimami, BoK, BG i i ickiem(icewind dale)) do są ok lecz kreacja świata w ostatnim elder scrolls czyli morrowindzie jest tak wspaniale kompletna a wolność wyboru tak wielka że wsiąkłem w ten świat na prawie rok a to już o czymś swiadczy, choć rozumiem Twoje obiekcje bo grałem w morka zaraz po skończeniu podstawki nwn ( a w nwn zaraz po skończeniu icka2) i z początku byłem nawet ciut uprzedzony / całkowicie inne realia, dużo bardziej skomplikowany sposób tworzenia postaci, duzo bardziej skomplikowany świat a wolnosc wyboru mnie oszołomiła/ ale po paru(nastu) godzinach zwiedzania wyspy morrowind i poznawania świata w którzym przyszło walczyć mojemu awatarowi wessało mnie lepiej niz kurzawka
nic tylko polecać szczególnie że teraz można już tanio kupić całą trylogię morrowinda

pozdro
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post