Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.04.2004, 00:07   #16
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez mr_spock
No wlasnie...
Tego bym chcial uniknac - nie, ze moje zdjecia sa jakies wybitne rzecz jasna!
Chodzi mi o servis, gdzie zebrac bedzie mozna jakies techniczne rady, konstruktywna krytyke itd.

Co jest? Ledwie posta wyslalem, a tu juz odpowiedz?

A co do plfoto - wiesz co? Daj szanse temu serwisowi, bo nie chcialbym Cie do niego zniechecac. Mozesz tam oczywiscie otrzymac rowniez powazne rady, ale mozesz sie rowniez spodziewac, ze jakas "znana" osobistosc spojrzy na Twoje zdjeci i ta kontruktywna opinia bedzie wyraz: Gniot. Kiedy z taka osoba rozpoczalem dyskusje i szybko ja zakonczylem, bo byla po prostu bezcelowa.

Ale na pewno sa i inne osoby, pytanie tylko, czy uda Ci sie na nie trafi, zanim wczesniej nie trafi Cie szlag i nie pojdzie stamtad w cholere. Ja calkiem tego serwisu nie skreslilem, ale poki co nie zamieszczam zdjec. Kiedys kilka przeslalem - mozesz sobie zobaczyc w galerii, nika mam chyba takiego samego, jak tu.

Update - sam z ciekawosci znalazlem :
http://www.plfoto.com/uzytkownik.php...name=andrzejj9

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 13.04.2004 o godz. 00:09
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online