Miles spokojnie, marka? Verby od CMC, TDK od CMC. No faktycznie marka robi swoje
Nie daj sie oglopic, marka to tylko taki cud majacy cie zachecic do kupna jednej rzeczy zamiast innej. Owszem zazwyczaj idzie w parze z dbaniem o dobre imie firmy ale regula to nie jest. Nie twierdz kategorycznie bo fakty przeca twoim opiniom, moje wszystki plytki dzialaja bez zarzutu choc faktycznie najstarsze maja okolo 6 miesiecy. wypalanie filmow X1 to dla mnie maly koszt w stosunku do 3X nizszej ceny.
Jak po roku bede mial takie cuda jak ty to z pewnoscia sie zglosze i oficjalnie przeprosze. Narazie jednak - patrzac po tym ze plytki w testach transferu dzialaja identycznie jak zaraz po wypaleniu - twierdze ze banialuki mowisz. "Marka to marka" - to takie ogromne uogolnienie - troche prawdy (zazwyczaj markowe nosniki sa lepsze) duzo niczego (wypalone powoli dvd niefirmowe dzialaja identycznie dobrze (wiekszosc) a mam ich 3 razy wiecej za te same pieniadze).
Problem w tym mysle, ze ludzie chca miec tanio i idealnie a tak nie ma. Kupuje tanie nosniki wiec pale je powoli - cos za cos.