Dyskusja: Problem z Kprobe
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.04.2004, 21:29   #19
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
szczerze mowiac to juz mi rece zaczynaja opadac, ja przeciez po chinsku nie pisze
ile razy mam to pisac?

UNIFIED DRIVER instaluj !!!! to jest sterownik to plyty glownej i wszystkich jej integralnych czesci - grafy, sieciowki, muzyczne...

IDE Driver to tylko IDE Driver, ale to jest wlasnie ten rozlawiony (raczej badziej w negatywnym sensie) SW IDE

ale wszystko przeciez juz jest napisane na stronie nvidii

Cytat:
Napisany przez nacuna
To co poprostu mam zainstalowac ten sterownik na sterownik muzyczny nVidii, tak? A nie bedzie konfliktu sprzetu czy cos takiego?
widzie ze 'po prostu' to dla ciebie jeszcze za trudne pojecie, skoro nadal masz tyle pytan
Cytat:
Napisany przez nacuna
W sumie sie na tym nie znam, ale powiedz mi jakie sa mozliwosci tej karty?
6 kanalow, to chyba wiesz, ale bez sterownika realteka mozesz spokojnie zapomniec o EAX 2, z tym sterownikiem na 100% uzyskasz tez lepszy dzwiek oraz unikniesz problemow jesli bedziesz uzywac dzwieku w systemie 5.1, a problemy byly i lekarstwem zawsze byly stery realteka (wkoncu to ich produkt), bla bla bla...itd itp... ogolnie jest lepiej i wydajniej bo nvidia chyba nie wie co moze ta karta i dlatego taki syf do niej dali - decyzja nalezy do ciebie

ps1. nie mam nagrywarki dvd

ps2. jesli to ci pomoze, to tez mam taka plyte i mam tak poinstalowane jak juz kilkakrotnie pisalem, ende

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline