hej
nie przecze, ze jestem malkontentem, to co napisales memorando to chyba polska cecha narodowa, ale osobiscie sie staram zeby to co robie bylo zrobione dobrze i szlag mnie trafia jak widze ze ten kraj mialby potencjal ale jestesmy jeszcze umoczeni w poprzednim systemie, myslimy ze dobrobyt sam do nas przyjdzie, czekamy az ktos zrobi cos za nas. jestem jeszcze mlody, moze sie to zmieni jeszcze za mojego zycia i Niemcy do Polski beda przyjezdzac do roboty
P.S. forum na cdrinfo trzyma poziom intelektualny, kurde, zobaczcie jakiekolwiek inne polskie strony (onety, wp, o2 i inne) to macie obraz przeciez Polaka. Wiem , ze wiekszosc to jeszcze dzieciaki, a jezyk taki, ze ciezko cokolwiek zrozumiec z tego potoku przeklenstw, wiec jak to wszystko dorosnie to Boze miej w opiece ten kraj...
Tepota nie zbuduje potegi narodu, chociaz samoobrona ostatnio przoduje, rece opadaja...
W Gliwicach pod uczelnia mialem podobny przypadek z komorka, tzn. broni nie bylo, ale nokia 3310 i koles, ktoremu, za to, ze jej oddac nie chcial, potargali garnitur, rozpiepszyli buty, skopali, pewno poczul sie jak w "nowymjorku".
Koniec tego zrzedzenia.
pozdr