Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.04.2004, 20:02   #12
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez czero
Co do tego telefonu (m55) to nie mam zdania, poniewaz nie mialem z nim zadnego kontaktu.
Osobiscie posiadam aktualnie, od 2 tygodni Siemensa MC60. I musze powiedziec, ze telefonik naprawde mi sie podoba, mimo ze spotkalem sie z wieloma negatywnymi opiniami na jego temat. Wedlug mnie ma tylko jedna powazna wade. Mianowice bateria trzyma w nim dosc krotko (okolo 3-4 dni) troszke dluzej jezeli mniej sie uzywa. Zdjecia w aparacie sa sredniej jakosci, wszystko zalezy od oswietlenia. Osobiscie polecam ten telefonik .

Po zrzuceniu na kompa zdjecia prezentuja sie mniej wiecej tak:
Jak na telefon to zdjecie nawet niezle Poki co jeszcze cudow spodziewac sie nie mozna. Chociaz na przyklad nastepca tego telefonu, nad ktorym sie waham, M65 na stronach reklamowych ma taki wyswietlacz, ze trudno mi uwierzyc, ze to tylko telefon. Sprobuje potem wrzucic kilka zdjec, ale przyznam, ze robi to naprawde wrazenie... Inna sprawa, jak wyglada to w rzeczywistosci, ale jeszcze inna, ile to cudo bedzie kosztowac, jak sie w koncu w Polsce pojawi (okolice czerwca/lipca).

A co do tej wady baterii, ktora trzyma 3 - 4 dni, to powiem Ci, ze w telefonie, ktory mam teraz bateria jest juz tak zjechana, ze trzyma 3 - 4 godziny! A jeszcze do tego skopala mi sie ladowarka, wiec powiedzialem - dosc!

Tak wiec akurat o ten aspekt specjalnie sie nie martwie

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post