Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.04.2004, 20:06   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez epol
Ja polecam obojętnie jakiego Siemensa. Mialem ich już baardzo duuużo. Łatwo się tuningują progamowo itp. Te M55 jest cool, poza tymi diodami. Jeśli używasz Bt, Irdy to weź lepiej S55 lub jakiegoś SL55. Wszystkie one mają lampe błyskową. A jesli masz kupe kasy to Siemensa SX1.

Co do oferty Plusa to jest do d**y. Te minuty sa po godzinach szczytu.
A, to o tym nie wiedzialem (a propo Plusa). Wiedzialem, ze musza byc do sieci, ale nie, ze po godzinach szczytu. No coz, widac zawsze musi byc jakis haczyk i jak widac w tym przypadku - nie jeden

O diodach juz napisalem, wiec nie bede wracal natomiast moglbys mi napisac, co to jest ta Irda i BT - bo w recenzjach, ktore czytalem, rowniez o tym wspominali, ale nie wytlumaczyli, co to jest. A dla mnie nie jest to oczywiste, bo w telefonie, ktory mialem do tej pory, mozna bylo wlasciwie tylko dzwonic i ewentualnie wyslac sms-a i to wszystkie funkcje, ktore posiadal

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post