Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.04.2004, 10:55   #20
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez MaciejT
pewnie automat sam ustala <np ze wzgledu na wielkosc obrazka>

obecna promocja Ery jest zwyczajnie NIEKORZYSTNA, na Twoim miejscu wzialbym jakies Heyah na przeczekanie az bedzie cos lepszego <warunki>, a za 1-2 miesiace podpisywal umowe
z tym, ze nie jestem Toba <tez kupilem w Erze, ze znizka na rok w wysokosci 33pln>
Wiesz, wczoraj wieczorej, jeszcze zanim przeczytalem to, co napisales (zrobilem to przed chwila) doszedlem do podobnego wniosku. Ze ta oferta teraz jest po prostu nieoplacalna i albo Era rezygnuje juz w ogole z promocji z dolaczanymi telefonami, albo szykuje cos duzo lepszego. Tak czy siak to, co jest teraz to zadna okazja, a mi w sumie nie spieszy sie az tak, zeby nie moc poczekac jeszcze jeden miesiac.

Ale zrobie to inaczej, napisze do Ery maila i przedstawie sytuacje. Juz tak kilka razy robilem i zawsze udawalo mi sie dostac indywidualna znizke. Jezeli Erze zalezy jednak na klientach, to moze rowniez mi cos zaproponuja. Zobaczymy

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post