Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.04.2004, 13:43   #26
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez MaciejT
pewnie automat sam ustala <np ze wzgledu na wielkosc obrazka>

obecna promocja Ery jest zwyczajnie NIEKORZYSTNA, na Twoim miejscu wzialbym jakies Heyah na przeczekanie az bedzie cos lepszego <warunki>, a za 1-2 miesiace podpisywal umowe
z tym, ze nie jestem Toba <tez kupilem w Erze, ze znizka na rok w wysokosci 33pln>
Pogadalem sobie wczoraj z facetem w jednym punkcie i to, co podejrzewalem juz wczesniej, potwierdzilo sie. Raczej nie mam co czekac na lepsza oferte, bo operatorzy odchodza od promocji, w ktorych za niewielkie pieniadze dostaje sie telegon. Widac to zreszta juz teraz - nowa oferta Ery bez telefonu jest bardzo atrakcyjna, Mega taryfy IDEI rowniez - tylko w promocjach z telefonami nie ma nic ciekawego. I ta tendencja juz raczej sie nie zmieni. Bedzie wiec raczej tylko coraz gorzej.

Tym bardziej zaczynam zastanawiac sie nad Plusem. Te 400 minut o jednak o kazdej porze i ta promocja jest o niebo bardziej atrakcyjna niz ta w Erze. Tylko, ze ja jednak wiecej znajomych mam w Erze. Rodzina tez w niej jest. Hm....

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post