Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.04.2004, 08:02   #7
DimSim
•HaRdCoRe•WiLl•NeVeR •DiE•

Data rejestracji: 14.04.2003
DimSim w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
eh tak sobie czytam i czytam o tych problemach z litkiem i pisuje bardzo malo na forum ale cos kcem napisac.
tu nie chodzi o kolejny problem z tą nagrywarką ... tylko o zle podłączenie, skonfigurowanie, nie umiejetnosc radzenia sobie z nagrywaniem, konfigurowaniem itp. ja nie mam z nia (nimi bo mam dwie) zadnych...... ZADNYCH problemow i wszystko lata jak trzeba. poczytajcie sobie forum zanim zadacie pytanie, pelno tego, pisze sie naokrągło zeby korzystac z "SZUKAJ" i wogole. wiekszosc z tych uzytkownikow nie ma pojecia z nagrywaniem i wszystko chcą na rece zeby podac, narzekaja i klucą sie o ten konkretny model a wcale tak nie jest.
jak sie znasz i kumasz baze to nie bedziesz narzekac i nie bedzie takich wlasnie postow odnosnie tej rw.
kup, poczytaj, ... kup dobre cdrw, nie nagrywaj na wariata i na siłe, kazdy sprzet potrzebuje dotrzeć sie zeby dzialal cacy, kazda nagrywarka jest na swoj sposob dobra ale cenowo rożnią sie choć troche.
zadaj sobie pytanie do czego ci ona bedzie potrzebna, ile bedziesz nagrywac i co nagrywał - kopiował, jakie masz wymagania w stosunku do niej itd.
ja napisze jeszcze raz ze osobiscie polecam liteona i jak sie ktos nie zgadza to trudno, kazdy chwali swoje. jak pisalem wyzej nie ma z nia zadnych problemow, chyba ze trafiles na jakąś lipe spod lady albo miales pecha po prostu. ja tak nie mialem i chwale mocno owy sprzęt.
to wszystko co kcialem napisac. moze troche chaotycznie ale jest. kamien spadl mi z serca.
pozdrawiam i milego uzytkowania!!!